Wie zijn wij

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Welkom op onze website! Wij zijn Naniek en Anouk. In 2013 begonnen wij beiden met studeren in Leiden. In 2016 startten wij met het maken van sieraden. Dit beviel zo goed dat we begonnen met de verkoop via instagram. Uiteindelijk breidde dit zich uit en creëerden we een webshop. Inmiddels kunnen onze namen in de directe omgeving nog moeilijk los worden uitgesproken.

Vele projecten verder, goede doelen acties, jaarclub- en vriendschapsaccessoires en meerdere lustra van studentenverenigingen, proberen we ons netwerk steeds verder uit te breiden. Nu afgestudeerd en in de laatste fase van de studie, halen wij nog steeds veel plezier uit de verkoop van onze sieraden en accessoires. We houden ervan onze klanten blij te maken en passen met alle liefde onze producten aan naar jullie voorkeur. Stuur ons gerust een berichtje, volg ons op instagram én veel shopplezier!

Liefs,

Nan&Nouk

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2570″ img_size=”400×400″ add_caption=”yes” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/12″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-instagram” color=”custom” custom_color=”#7c7c7c” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fnanennouk%2F|title:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fnanennouk%2F|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-envelope-o” color=”turquoise” link=”url:mailto%3Ainfo%40nanennouk.nl|||”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]